Според журналиста Илхан Андай, срещата между почетния председател на ДПС д-р

...
Според журналиста Илхан Андай, срещата между почетния председател на ДПС д-р
Коментари Харесай

Ще има ли среща между Ахмед Доган и Делян Пеевски

Според журналиста Илхан Андай, срещата сред почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и ръководителят на Движението Делян Пеевски, която по неофициална информация би трябвало да се случи през днешния ден, най-вероятно няма да се състои.

„ Тази среща, която е била планувана сред двамата водачи, и едвам по-късно е планувана срещата с тези 17 депутати, евентуално няма да се състои. Защото не се случи това гръмкото, което беше обявено от хора като Рамадан Аталай ”, уточни той.

„ Случващото се в Движение за права и свободи през последните дни не е дневния ред на електората, на тези близо 400 хиляди, дали своят вот на 9 юни за партията. Тези хора желаеха при започване на юли България да има постоянно държавно управление. Вместо да унищожава стената сред елита на партията и гласоподавателите, в Движение за права и свободи последните дни наподобява, че те надграждат този дувар с нов ред тухли ”, изясни журналистът пред.

„ В събота говорещите, от името на Ахмед Доган, дадоха поръчка, че и тези 17 народни представители към този момент желаят държавно управление. Сиреч почетният ръководител дава обратно и се равнява по дневния ред на гласоподавателя. Можем да заключим, че и доктор Ахмед Доган и Делян Пеевски са удовлетворени ”, означи oще Андай.

Според журналиста акцентите от срещата в Росенец са два – 17-те депутати да бъдат поканени на чай, с цел да им се изясни, че към този момент България би трябвало да има постоянно държавно управление. И вторият – желанието на Доган да изпъква неговата значителност по доста значими тематики.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР